Asigurare medicala pentru calatorii in strainatate

Aceasta descriere serveste doar unui scop de informare si va ofera o perspectiva a principalelor caracteristici ale produsului de asigurare  nefiind personalizat in functie de nevoile dumneavoastra specifice.

Asigurarea medicala de calatorii in strainatate este o asigurare care acopera costul cheltuielilor medicale impuse de un tratament medical de urgenta efectuat in timpul calatoriilor in strainatate.

Riscurile care pot fi acoperite: accident sau imbolnavire imprevizibila, asistenta medicala de urgenta, transport medical de urgenta, repatriere, costul echipamentelor, instrumentelor, medicamentelor prescrise de medicul curant, costurile cu spitalizarea, etc.

Polita de asigurare nu acopera bolile cronice sau conditiile medicale pre-existente la data incheierii politei de asigurare.

Pretul si riscurile acoperite se vor stabili impreuna cu consultantul dvs. de asigurari in functie de destinatia calatoriei, varsta dvs. , starea dvs. de sanatate, activitatile desfasurate in timpul calatoriei (turism, studii, munca, sporturi de agrement, etc.).

Pentru ofertare vă rugăm să vă adresați unui consultant de asigurări (adresele de email și numerele de telefon le gasiti la pagina Contact)