Oferte pentru orice tip de asigurare

Cunoscând foarte bine piaţa de asigurări, produsele oferite de asigurătorii din România atât din punct de vedere al condiţiilor de asigurare cât şi al calităţii serviciilor precum şi gradul de siguranţă financiară a diferiţilor asigurători, seriozitatea şi stabilitatea acestora, vă putem oferi cele mai bune oferte de asigurare.

Servicii de consultanta in domeniul asigurarilor

Activitatea brokerului de asigurare constă în acordarea de servicii de consultanţă în vederea reducerii cheltuielilor determinate de expunerea la risc a clienţilor săi, contribuind astfel la crearea unui cadru favorabil bunei desfăşurări a activităţii acestora, eliminând o grijă în plus, sau angajarea unei persoane care să răspundă de asigurări.

Servicii de consultanta in cazul producerilor riscurilor asigurate (a daunelor)

Prin serviciul specializat de daune vă oferim sprijin şi asistenţă în cazul producerii unui eveniment asigurat pe toată durata derulării dosarului de daună, de la constatare, reparaţia autovehiculului şi până la plata despăgubirii, cu personal specializat în constatarea şi instrumentarea dosarelor de daună.

Costuri

Deşi lucrează exclusiv pentru clientul sau, brokerul este plătit de asiguratorii cu care se încheie poliţele de asigurare, fără niciun cost suplimentar pentru asigurat (client). Brokerul obţine preţuri mai mici si condiţii mai bune decât cele cotate direct de asigurători, deoarece ştie ce să ceară şi, mai ales, cum să o facă. Fiind generator de portofoliu si lucrând in sistem competitiv, brokerul beneficiază de condiţii speciale de negociere. În broker veţi avea un partener responsabil si profesionist în orice problemă legată de risc si asigurări. Serviciile de consultanta in cazul producerii riscurilor asigurate (a daunelor) pot fi oferite contra-cost, in functie de complexitatea serviciilor oferite.